Kinderen helpen ons...
om er zelf beter van te worden

Het gedrag van een kind dat het moeilijk heeft, zich onaangenaam gedraagt, slecht eet of slaapt is een bron van zorg. Als ouder of verzorger wil je het beste voor je kind, maar soms ben je ten einde raad.

De PresentChild© Methode laat zien dat het gedrag een reactie is op hun leefomgeving. Door het gedrag heel specifiek te laten vertalen ontstaat er een persoonlijke boodschap voor de ouder/verzorger. Door deze te ontvangen en bewust te worden waar het gedrag van het kind vandaan komt, kan het kind het gedrag (los)laten.

PresentChild© werkt door middel van het spiegelen van gedrag. Met een spiegel kunnen we onze buitenkant tot in detail zien. Via onze kinderen - spiegels van onze puurheid - kunnen we onze binnenkant heel goed leren zien. Als je op deze manier naar het gedrag van je kind kunt en wilt kijken leer je elkaars taal verstaan. Je groeit naar elkaar toe en krijgt begrip voor verschillende manieren waarop je elkaar probeert te helpen. Je leert het gedrag van je kind te zien als een geschenk waar je beide beter van wordt. De methode is toepasbaar in je gezin, in relatie, op je persoonlijke levensweg en op je werk.
Kijk voor meer informatie op de site van PresentChild©

PresentChild
PresentChild

Kijk voor meer informatie op de site van PresentChild©.